Услуги

Геодезия и ГИС ИГЕО ООД

Цените на услугите се определят по договаряне в зависимост от конкретния проект(обект) и сроковете за изработването му. За да получите оферта от нас не се колебайте да се свържете. Ние ще Ви отговорим на всички въпроси и ще направим всичко необходимо за да останете доволни. Консултацията при нас е безплатна.

„ИГЕО” ООД разполага със специалисти които са в състояние да отговорят максимално на нуждите и изискванията на всеки клиент.

Геодезия

Подземен кадастър – локализиране(трасиране) с кабелотърсач на подземни проводи и съоръжения: кабелни трасета, водопроводи и др.
Трасиране (издаване на протокол за строителна линия и ниво)

Проектиране

Проектиране на пътища, проектиране на улици. Изработване на проекти за вертикално планиране. Проект – картограма на земните маси. Изработване на проект за промяна на подробен устройствен план (ПУП)

Кадастър

Изработване на проект за промяна на кадастралната карта – коригиране на грешки в кадастралната карта, нанасяне в кадастъра на новоизградени сгради, нанасяне в кадастъра на схеми на самостоятелни обекти, делба, обединяване, нанасяне на одобрен подробен устройствен план и др.

Фотограметрия

Нашите инженери са участвали в мащабни фотограметрични проекти и владеят най-новите фотограметрични способи.

ГИС

-Проектиране на географски база данни
-Създаване и внедряване на географски информационни системи
-Попълване на географски бази данни

Консултации

Консултации относно:
Подземен кадастър – локализиране(трасиране) с кабелотърсач на подземни проводи и съоръжения: кабелни трасета, водопроводи и др.

0

Завършени проекта

0

Доволни клиенти

0

Сертификати

0

Екип

Запитване

Изпратете запитване и наш представител ще се свърже с Вас!